Slide airco

Diensten

Een cv-ketel en verwarming is niet weg te denken uit onze huizen en brengen comfort in ons leven. Er zijn ook andere manieren om uw huis te verwarmen, zoals met een heater. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een ketel te huren of leasen. Lees meer over verwarming & airco.

Service & onderhoud
Service is een onderdeel van onze naam en service geven we. Naast service verzorgen wij uiteraard onderhoud. Lees meer over service & onderhoud.

Loodgieterswerk & sanitair
Wanneer u uw sanitair uitbreidt of een aanvulling op uw gas- of waterleidingnetwerk wenst, dan verzorgen wij dat voor u, net als uw nieuwe afvoer. Ook voor dakdekkingswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Lees meer over loodgieterswerk & sanitair.

Ventilatie
Heeft u balansventilatie, dan is onderhoud heel belangrijk. Maar ook met mechanische ventilatie kunt u mogelijk geld besparen. Lees meer over ventilatie.

Elektrotechniek
Wanneer u uw elektrotechnische installatie wilt uitbreiden, of er doet zich een storing voor, dan staan wij voor u klaar. Lees meer over elektrotechniek.

Zonnepanelen & duurzaamheid
Met zonnepanelen op het dak kunt u op termijn geld besparen, maar er zijn nog meer duurzame mogelijkheden om energie en geld te besparen. Lees meer over zonnepanelen & duurzaamheid.

Heeft u vragen over onze diensten, producten en service, neem dan contact met ons op, of bel: 0515 - 431 959.